5 minutter kan gøre en stor forskel i din Network Marketing forretning

5 minutter kan gøre en stor forskel …

5 min kan gøre en forskel i mange sammenhænge, også i networtk marketing

Her er er hvordan du med 5 min kan gøre en forskel i din forretning!Det handler om at skabe sig en god vane

Det at komme i gang med at bruge 5 minutter på at ringe til 5 nye personer hverdag kræver en vane der bliver bygget op. Det tager tid at gøre det, og det handler om at komme igennem den første måned. Så vil du opdage at der lige som mangler noget hvis du ikke har fået ringet til de 5 personer.

Det kan endda komme så vidt at du ikke kan sove før du har fået de 5 navne ned på et stykke papir og lagt klar til dage efter. Når du til dette punkt vil du med sikkerhed kunne nå at skabe dig en forretning der giver mere end rigeligt igen.

Den gode vane tager tid
Det tager 21 dage at få en god vane. Så min anbefaling er klart at arbejde med sagen her i 30 dage. Gør du det i 30 dage vil du have kontaktet 150 mennesker. Nu tænker du måske at det er RIGTIG mange og du ikke kender så MANGE. Men prøv at lur i din telefon, på Facebook eller Linkedin blot for at nævne nogle få steder du kan starte med at finde folk at kontakte.

Lav en liste, hvis du ikke allerede har en
Har du ikke allerede lavet dig en liste med folk. Så gør det før du går i gang. Brug nogle timer på at skive folk ned, fx i en kinablog eller andet notesbog. De koster ikke meget, og din liste vil være uvurderlig i din Network Marketing forretning.

Så kom i gang allerede i dag - Inden du går i seng, så lav en liste med 5 folk og se din Network Markering forretning vokset støt !

NB: Lær alle at gøre det sammen ... det bliver hurtigt til RIGTIG mange der bliver kontaktet hver eneste dag.

Comments

comments